Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focusod van? Mennyire...

Ford Focusod van? Mennyire vagy elégedett vele?

Figyelt kérdés
1,6os, 2010es évjárattal szemezek...

2013. febr. 20. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. B vectrám vav. 1.7 isuzu td motorral. Nagyon megvagyok vele elégedve.
2013. febr. 20. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
*van
2013. febr. 20. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy benzines sedan 1.6-os 2007-es, én nagyon szerettem azt az autót vezetni.

Pozitívumok: Semmi gond nem volt az autóval 3 év alatt míg nálunk volt (mindaddig míg totálkárosra nem tört :( ) , a szar magyar utakat alig lehetett érezni benne, a váltó finoman és pontosan működött. A motor elég erős volt jól lehetett vele előzni. Nagyon jó volt az úttartása is. A kétzónás digit klíma nagyon jól működött, egyszer meg is fáztam a nyár közepén mert nagyon hidegre állítottam be :D Tágas a belsőtér, még legjobban hátratolt vezető és anyós ülések mellett is kényelmesen elfért hátul kettő 190cm-es ember. Nagy volt a csomagtere is, családosoknak is megfelelő szerintem.

Negatív dolgok: Városban nyáron klímával megevett 9-9.5 litert, és télen is 7.5-8l körül fogyasztott, étkes volt egy kicsit. Én közel 190cm magas vagyok, és ha lámpánál én voltam az első nem láttam ki a szélvédőn keresztül a lámpára, teljesen előre kellett hajolnom hogy lássam mikor vált zöldre ami elég idegesítő egy idő után. Teljesen hátratolt ülés mellett kényelmesen elfértem, viszont az A oszlop durva holteret hozott létre emiatt nekem, gyalogosokra nagyon oda kellett figyelnem. Szüleim jóval alacsonyabbak nálam, nekik nem volt ilyen gondjuk.

Ha városban használnád a fogyasztás miatt át kell gondolni a dolgot de ha belefér a költségvetésbe a 8-9l-es fogyasztás akkor szerintem megéri megvenni.

2013. febr. 20. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, bár a fogyasztás városban volt nekem 7,2-7,5. A 8-at soha nem sikerült elérnem. Nagyon jó kis autó.
2013. febr. 20. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 20. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges 2010-est venni szerintem. 2008-as gyönyörű állapotú kevés km-es cégesekből dunát lehetne rekeszteni, és ez igaz a szintén 2008-as Mondeokra is.
2013. febr. 20. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem sajna (még ) nincs ...

De qrva jó autónak tartom ...a szervízbe nem egy Focus jár be ...komolyan öröm szerelni ha kell ! :)

2013. febr. 20. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:
hú, nagyon köszönöm!
2013. febr. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!