Miért nem indulhat az autóm? ('92 Opel Corsa A 1,2 benzin)
Reggel indítóztam (már előtte is nehezen indult), egyszer, kétszer, harmadszor majd egy kattanó hang a motortérből, és már csak szerintem az önindító forog magában (kerreg). Valami eltörhetett talán!? Valakinek ötlet!? :S
(akku jó, benzin volt benne)
Igen, ezt mondom, azt látod hogy van szikra, csak azt nem tudod hogy elég-e, és jó-e az időzítése. Szemre én sem tudom megmondani, műszeres mérés kell. Plusz játszik az is hogy zárlatos a gyertya, kiszerelve jó, de kompresszió alatt már nem, mondjuk ez nálad nem játszik.
Viszont ha a gyújtás jó, kap üzemanyagot, és levegőt is, mégsem hajlandó beröffenni akkor a következő lépés egy kompressziómérés.
Gyertya + rotor csere (önindító javítás és visszaszerelés után), és tökéletesen ketyeg a gépsárkány, lehet még egy gyújtás elosztó fedélre benevezek következő fizetésből...
Köszönöm a segítségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!