Ti melyiket választanátok? Lancer, Corolla, Focus
Lancer, Corolla, Focus, ilyen sorrendben, ránéztem a meghibásodási indexükre. :)
A japánokkal nem lesz sok problémád, de azért nézesd át őket vásárlás előtt biztos ami tuti.
Szerintem vegyél ilyen-olyan BMW-T:) csak vicc volt
Viszont ha a családod biztonságát tartod szem előtt akkor Megane v Scsnic I-II-őt,azok is megbízhatóak,talán nem annyira mint egy Corolla vagy egy Focus,de azok viszont full fapadok
Én félelem érzet nélkűl tenném az ülepem a Focusba ..
Konkrétan modhatnám ,agyonvághatatlan futómű ,teljesen megbízható motor ,pontos váltó ,semmi elektromos gebasz ...és olcsóbb mint egy Toyota ...
Ford .....
Ezt a piaci vakításnak hívják...a Fordok vezetnek a flottás listán .....vajon miért ?!
Ebben a zsideszek által szponzorált országban ne higgy a médiának !!!
Nem a médiának hiszek, hanem a tulajdonosok tapasztalatait találom megfontolandónak :)
A flotta eladásokat a Ford a rendkívüli flottakedvezményeknek köszönheti, amiket ajánlani tudott a céges ügyfeleknek.
Jó nem vitázok ...bármely autógyártó betudna ajánlani a flottásoknak ....vajon miért nem .
De mindegy szived joga ,sok sikert a japán táborba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!