Ti vennétek Volkswagen golf 2 gti-t első autónak?
Arra lennék kíváncsi hogy mennyit fogyasztanak valójában, mennyire költséges fenntartani? Illetve mire kell figyelni vásárláskor. (ár amennyit rászánnék max 500.000Ft.)
Vagy egyéb más ötlet első autónak? Szívesen fogadok minden más ötletet is de főként a gti érdekelne. esetleg 1.6-os nem gti is szóba jöhetne.
Köszi!
igen képzeld nem mindenkinek telik BMV re meg audira nem értem mi abban a rosz ha valaki suzukit vagy opelt vesz régen nem volt csak trabant meg szar lada meg a többi régi orosz és keletnémet autó az opelok és a suzukik azokhoz képest Luxus autónak számitanak
Egyébként sajnálom utólsó hogy neked semmilyenre nem tellik mert csak azok írnak ilyesmit aki irigyek a másikra mert neki még olyan sincs vagy pedig nagyon gazdag vagy és felfágsz hogy nekem BMW re is tellik
Szemely! Nem tudom Te hogy vagy vele, de azért elég sok embernek nem csak a modernizáció, sok elektronika és a CO2 kibocsájtási értékek hajszolása számít, még akkor sem ha anyagilag nem jelentene problémát.
Én nem szeretem az új autókat, függetlenül attól hogy egy járműgyártó cég alkalmazottja vagyok, ahol meglehetősen modern technikát állítunk elő.
És mivel járok a szabadidőmben? 40 év feletti, sokat fogyasztó, füstölgő, dobfékes motorkerékpárokkal, aminek 110 a vége ha hátszél van és gond megállni időben, ha hirtelen fékez valami ABS-es járgány előttem.
Ilyenből van 3 darab is itthon.
Miért?
Mert az tetszik.
Én ezt is megértem mert ilyen is van.
Csak a véleményem mondtam el hogy, a normális embernek kb. így kéne gondolkodnia:)
csak az a baj hogy sokan nem értik meg hogy nem mindenkinek vannak millioi egy autó vásárlásra valaki őrűl annak is ha tud venne egy 15-20 éves tragacsot is pl mint én.
Ja és a munkanéküliség is az agyamra megy pedig csak egy hónapja vagyok azon de ez nem ide tartozik a legnagyobb bajom ez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!