Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Ti mit csinálnátok a helyemben? Jogsitvány

Figyelt kérdés
Szeretnék egy 125 ös motort de csak B kat jogsim van. Elmúltam 25 éves. Az a kérdésem hogy melyik jogsit csináljam meg, hisz csak 125 ös motort akarok és gyorsan meglehet csinálni a B125 öt de ez kb 35-40e ft, csak kidobott pénznek érzem ha mégis lesz egyszer nagy motorom (most jelenleg nem tervezek nagyobbat) akkor megint meg kell csinálni a teljes A korlátlant, na meg csak drágább. Meg sajnos hozzá kell tennem én se vagyok jól eleresztve anyagilag.

2013. febr. 19. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben járok.Nem tudom,h egyenlőre lég volna-e a B125 vagy inkább A2 kéne csinálni.Az A2 100 ezer környéke,a B125 40-50 ezer,ha bukunk is vizsgán.Milyen 125-ös motort szeretnél?
2013. febr. 19. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha úgyse tudsz venni nagymotort, akkor bőven elég az A1! Nekem régen A1 volt , megcsináltam a korlátlant , és pénzem azóta sincs nagymotorra :S (amit nem csak megvenni kell ,hanem fenntartani is)
2013. febr. 19. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak egy Etz 125 öt szeretnék hisz az anyagi helyzetem ezt engedi meg:(
2013. febr. 19. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor A1 !Ha később lesz pénzed nagymotorra és hozzá való ruhákra, akkor bele fog férni még a korlátan "A" is.
2013. febr. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!