Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik érné meg...

Szerintetek melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 19. 11:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én ezek közül nem nagyon erőltetném egyiket sem. De ha nagyon muszáj akkor talán a harmadik. Az talán nincsen szétrohadva. A fordnak meg a hátulján nem nagyon stimmelnek a hézagok. Tuti meg lett nyomva. Valószínűleg be is ázik.
2013. febr. 19. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
Egyikhez sincs szervizkönyv, így nem venném őket. Nem tudni az előző tulaj mit csinált vele.
2013. febr. 19. 11:49
 3/20 szántóvető ***** válasza:
nekem a 2. tetszik(bár úgy néz ki mintha a küszöbön sérülés lenne),esetleg a 3.
2013. febr. 19. 11:57
 4/20 anonim ***** válasza:

13 éves opeloktól és fordoktól ne várjon az ember csodát hogy tip top lesz a kasztnija a kasztnit ki lehet javítatni

A szervízkönyvről meg annyit hogy azt egy kis ismeretséggel kiállítja valaki szóval az után se lehet menni el kell menni és meg kell nézni a kocyikat csak így lehet biztosra menni.

Szerintem a 3dik opel vagy a ford

2013. febr. 19. 12:15
 5/20 A kérdező kommentje:
én is a harmadikon vagy a fordon gondolkodok.az opel valyon mennyit ehet?
2013. febr. 19. 12:20
 6/20 anonim ***** válasza:

Itt találsz mindenféle típusról adatokat.

[link]

2013. febr. 19. 12:24
 7/20 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:

elsőt semmiféleképpen: nagyon öreg, rozsdás, nem jó az

a második, azzal nincs sok baj szerintem, de a 3. képen látszik hogy füstöl, és azé öreg is,

harmadik: az is öreg, de viszont elég jó állapotban van, bár én ezt sem venném meg!

negyedik, hát az sem túl jó, de legalább van benne egy két felszereltség, és ez a legfiatalabb, de én ezt sem venném meg, de ha te ezek közül akarod megvenni az egyiket akkor a 3. és a 4. jöhet csak szóba, a többi az nagyon szar

de én a helyedben valami G astrát vennék, annak legalább jobb a megjelenése

2013. febr. 19. 12:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Én meg egy Insigniát vennék, de gondolom kb ez az összeg a keret. G astrából max egy összetörtet kapsz.
2013. febr. 19. 12:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Ennyiért Swiftet kapsz ami jobb állapotban van.
2013. febr. 19. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!