Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ezek közül melyik...

Szerintetek ezek közül melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 18. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a kék megane amit utoljára linkeltél de ilyen árba jót ne várj
2013. febr. 18. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a harmadikra, az Astrára szavaznék, mert tartós Isuzu dízel motorja van, és olcsó is a többi ilyenhez képest. Az első Vectrát ha elmész megnézni a telephelyet meglátva más kedved se lesz bemenni, olyan mint egy bontó, én már voltam itt autót nézni sajnos. A többi autó se rossz, de ilyen időseknél már komolyan kel számolni a rozsdával. Én inkább a németet venném meg mint a franciát.
2013. febr. 18. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Renault semmiképp. Inkább Astra, vagy nézegess Nissan Almerát, vagy a tuti vétel ennyiért a Swift.
2013. febr. 18. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szívem szerint a B vectrát ajánlanám ha nem lenne ilyen gatya állapotban. Az astra Isuzu motoros, és emiatt többe kellene kerülnie, érdemes körbenézni, lehet hogy valami gubanc an vele. Szerintem ebben az összegben talán az "A" vectra lehet jó állapotban, a többi gyanusan olcsó. Mondjuk kár hogy benzines, de mások meg arra esküdnek.
2013. febr. 18. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:

ebbe az árfekvésbe gondolkozom még suzukin 1.3 benzinesen.

arrol mi a véleményetek?

2013. febr. 18. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a példányok mind szépen felültetnének a szopórollerre. A Swift egyszerű mint a faék, elképesztően megbízható szerkezet, még az 1.3 68 LE motorral is szépen megy, de törik mint a veszedelem.
2013. febr. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!