Csajok, nektek a 2 közül melyik kocsi tetszik jobban? (2kép)
most is van autom de nem valami szép kinézetre (ford fiesta) :D
volt 2-3csaj akik leszóltak a kocsim miatt.
most venni akarok vagy Bmw-t vagy Opelt,Melyik tetszik nektek jobban?
Bmw: [link]
Opel: [link]
Nekem opelem van, és pár éve majdnem vettem egy calibrát, de aztán egyszercsak mindenkinak olyan volt, és már nem vonzott! Amúgy jó a bmw, és a calibra is!
32/L
Fiú vagyok, de a BMW-vel még mindig jobban lehet csajozni.
Bár jól meg kell nézni, mert szép külső még takarhat egy roncshalmazt.
nem ezen múlik a csajozás.....jesszusom...
am ha a kocsiról van szó akkor a bmw
Volt szerencsém látni, hogy hogyan készülnek egyes Opel alkatrészek...úgyhogy Bmw. Amúgy egyik sem tetszik. Az opel túl sámedli, a Bmw is...☻
Bár tök8, egy autó lényege, hogy A pontból eljuss gond nélkül B pontba. Leszóltak...és? ki nem szarja le? Nekik nincs, neked van, olyan, amilyen, de a tiéd.
ffi vagyok.
A BMW. Sokszor a kevesebb több. Ha hitelből veszed egyiket se, mert vén mindkettő, mint az országút.
aki leszólta a verdád, az pont olyan kis senkiházi lehet akinek végképp nem kellenne a véleményére adnod. Emiatt ne válts autót. Akinek az számít, azzal ne foglalkozz.
(Ezt úgy mondom, hogy nekem is egy 240 LE-s sportautóm van, de nem azért hogy azzal csajozzak. Az a csaj aki a kocsi miatt érdeklődik maximum 1 patront ér meg, vagy annyit se)
Amúgy inkább a bmw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!