Simsonhoz átlehet alakítani egy 250-es pannónia kipufogót?
nincsenek túl jó állapotban, én meg nem szarakszok velük hogy le krómoztassam, inkább kicsit átépítem hogy rálehessen rakni, és kipróbálom vele, ha nem jó, akkor visszarakom azt ami most van rajta, és kész
csak kíváncsi voltam a véleményekre, de nem tudtam meg semmit
Felesleges szétvágnod a Pannonia kipufogóit.
Melyik fajta? A könyök hogyan csatlakozik a dobhoz? És milyen a dob végén lévő kivezető cső vége, elvágott szalámi vagy kúp?
Egyébként nem lenne jó, annyi erővel szinte bármit rátehetsz. Ha nem túl rossz állapotúak a Pancsi dobok (magyarul felújíthatóak), akkor megérné inkább eladni vagy elcserélni.
hát de kivel cseréléném el?
nem kell a mai világba már szinte senkinek pannónia kipufogó
és nem tudom hogy pontosan milyen fajta, asszem hogy T5-ösön volt
Dehogynem... De csak ha olyan állapotban van, hogy újra lehet krómoztatni, mert felújítani 11000 forint nagyjából, míg az új jóval többe kerül.
Miért nem keresel használt Simson kipufogót? Az sem ritka dolog, nekem is volt, csak nem emlékszem hogy kidobtam-e a rosszvasba.
Ha nincs összehorpadozva a kipufogó és nem vastagon rozsdás akkor fel lehet újítani, és pár 1000ftért el lehet adni.
Annyiból meg kényelmesen veszel egy simson kipufogót, postaköltséggel együtt. És még marad is 1-2 sörre.
Vagy szétbarmolod ezt, lehetőleg mind a kettőt, működni nem fog, de MÉH telepen kapsz érte vagy 200ft-ot.
(és van kereslet Pannónia alkatrészekre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!