Allllli kérdése:
ETZ-be irídium gyertya?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ad nekem irídium gyertyát. Érek vele valamit, ha belerakom egy ETZ 150-be? Jobb lesz tőle valami?2013. febr. 18. 17:59
1/3 anonim válasza:
Ha megfelelő hőértékű, akkor fogadd el tőle.
2/3 anonim válasza:
Jól mondj az első, fogadd el, de CSAK megfelelő hőérték esetén. Egyébként nem, az ég világon semmi, de semmilyen változás nem lesz. Max biztosabb szikra, hosszabb gyertya élettartam.
3/3 anonim válasza:
fogadd el fogadd el! :) . nekem 2 rúgásra indult általában utána gondoltam időszerű és veszek egy ujjat (ngk) félig se kellett szinte lenyomni a kart és pöffent is, akkor ezzel az irídiumal biztos nem fogsz beégni amikor dugig van a buszmegálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!