Simson star blokkban mennyire nehéz, és mennyi idő kicseréélni a berugótengelyt? Mit kell kivenni hozzá?
Hello4Van egy stár blokkom,aminek rossz a ricni a berugótengelyen és kiszeretném cserélni.A kuplungkosarat lekell venni ahoz??A váltóthoz hozzá kell nyúlni .....?
Előre is kössz:)
Igen - mivel a váltó egyik tengelyére csatlakozik a kuplung, ezért le kell venni a széthúzáshoz.
Mivel a váltó mindkét tengelyének végei mind a kettő blokkfélben lévő csapágyakban vannak, ezért a váltót is meg kell bontani.
"A kuplungkosarat lekell venni ahoz??A váltóthoz hozzá kell nyúlni .....?
Előre is kössz:)"
"Azt tudom hogy szét kell húzni de azért kössz!Akkor a kuplungot is lekell venni???"
Most akkor én vagyok a hülye?
Szerinted hogyan húzod szét a blokkot, ha nem veszed le a kuplungot?
Ha a keresőt is használnád és nem hőzöngenél, akkor már régen rátaláltál volna erre az oldalra:
simson.hu
Ezen belül pedig részletesen képekkel illusztrálva bemutatják hogyan kell széthúzni a blokkot:
Ne köszönd meg, inkább szólj be valamit megint!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!