Kis Balázs kérdése:
Mi a külömbség a simson gyári4. és a hosszú 4. között?
Figyelt kérdés
Írjátok le hogy mivel tudd többet a hosszú 4.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2013. febr. 16. 19:28
1/4 anonim válasza:
Annyi hogy hosszabb. Egy tuningolt motor ki tudja forgatni. Szerintem semmi értelme, mert a gyárilag jó elosztású váltót eléggé lebutítja. Akkor inkább egy nagyobb kislánckerék.
2/4 anonim válasza:
Első hozzáértőt csak annyiban cáfolnám meg,hogy simán leforog hosszú 4.-el,16-os első lánckerékkel egy 50-es simson is,vizszíntes úton 80 körül van a vége.
Én 14-est tettem előre,hosszú negyedik fokozat mellett.
Gyorsul mint a rakéta,és a vége is üti a 70-et.
72 kg vagyok.
3/4 anonim válasza:
Oszt' km meghatjtót cseréltél e, amikor a lánckereket cserélted?
4/4 anonim válasza:
Pont hogy a tuninghoz nem annyira jó a hosszú4, mivel nagy a különbség a fokozatok között. Jobbanmondva csak a nyomatékos tuninghoz jó. Egy pörgős motorhoz túl nagyot ejt. Nekem 60/4-es hengerem van 8000 körül dolgozik. Hosszú4.-em van, de a gyári kiosztású jobb lenne. Mikor felváltok 4.-be egy csomó idő mire eléri a rezósávot, onnantól kezdve meg hamar leforgatja. Egy gyári 4-es (esetleg) nagyobb kislánckerékkel jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!