Most hány éves kortól lehet Magyarországon b kategóriás jogosítványt szerezni? A legalacsonyabb korhatár érdekelne amellyel meg tudom szerezni.
Félreérthetően van megfogalmazva!
Elmélet (KRESZ vizsga): -Tudod az a dolog, amikor be kell "ikszelni" a helyes választ az adott kérdésre..., majd kiderül, hogy kimehetsz-e forgalomba- 16 év és 9 hónap.
Gyakorlati vizsga: -Ez pedig az, amikor megdöglesz, mikor átmész a piroson, majd egy nyerges átmegy rajtad a kereszteződésben, mellesleg ha túléled se mész át- 17. életév betöltése UTÁN. Ez nem hinném, hogy azt jelenti, hogy semmi tapasztalattal beültetik mögéd a vizsgabiztost!
Egyéb esetben hogy kerülnél 16 év 9 hónaposan (ugye az elméleti megírása után másnap) volán mögé?
Lehet, hogy az én logikámmal van gond, de egy normális ember ilyet nem vezet be!
Most őszintén most már kíváncsi lennék, hogy mit a problémád ezzel:) Kérlek magyarázd el nekem, hogy hova van leírva: "17 éves korod előtt nem ülhetsz autóba."
Neked van probléma a szövegértéseddel.
Kresz vizsga feltétele: 16 év 9 hónap.
Gyakorlati vizsga feltétele: 17 év és a kresz vizsga megléte.
Senki nem mondja, hogy 17 éves korod előtt nem kezdheted meg a városi vezetést.
Nagyon nem szeretem, amikor hülyének néznek olyanok, akik hülyeségeket beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!