Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most hány éves kortól lehet...

Most hány éves kortól lehet Magyarországon b kategóriás jogosítványt szerezni? A legalacsonyabb korhatár érdekelne amellyel meg tudom szerezni.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 16. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek küldj egy linket (nem holmi idézet) arról a nem egy autósiskoláról, ahol azt írják, hogy 17 éves korodban ülhetsz csak autóba.
2013. febr. 17. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Félreérthetően van megfogalmazva!

Elmélet (KRESZ vizsga): -Tudod az a dolog, amikor be kell "ikszelni" a helyes választ az adott kérdésre..., majd kiderül, hogy kimehetsz-e forgalomba- 16 év és 9 hónap.

Gyakorlati vizsga: -Ez pedig az, amikor megdöglesz, mikor átmész a piroson, majd egy nyerges átmegy rajtad a kereszteződésben, mellesleg ha túléled se mész át- 17. életév betöltése UTÁN. Ez nem hinném, hogy azt jelenti, hogy semmi tapasztalattal beültetik mögéd a vizsgabiztost!

Egyéb esetben hogy kerülnél 16 év 9 hónaposan (ugye az elméleti megírása után másnap) volán mögé?

Lehet, hogy az én logikámmal van gond, de egy normális ember ilyet nem vezet be!

2013. febr. 18. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy semmi tapasztalattal ültetik be mögéd a vizsgabiztost? A kresz vizsga letétele után beülsz az autóba, vezetsz x órát, aztán ha betöltötted a 17-et, akkor jöhet a vizsgabiztos. Nem értem mi ezen bonyolult.
2013. febr. 18. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy neked a memóriád hagy ki, vagy szövegértésből nem voltál túl jó, de részemről a vitának vége... Amíg nem fogod fel, hogy hol a titok nyitja, addig fölösleges is válaszra fecsérelned a (gondolom meglehetősen sok) szabadidődet! Üdv! :)
2013. febr. 19. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén most már kíváncsi lennék, hogy mit a problémád ezzel:) Kérlek magyarázd el nekem, hogy hova van leírva: "17 éves korod előtt nem ülhetsz autóba."

Neked van probléma a szövegértéseddel.

Kresz vizsga feltétele: 16 év 9 hónap.

Gyakorlati vizsga feltétele: 17 év és a kresz vizsga megléte.

Senki nem mondja, hogy 17 éves korod előtt nem kezdheted meg a városi vezetést.

Nagyon nem szeretem, amikor hülyének néznek olyanok, akik hülyeségeket beszélnek.

2013. febr. 19. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Én magam is még a régi rutin vizsgás rendszerben a kresz vizsga után, de még 17 éves korom előtt gyakorolhattam az oktatóval. Az akkori szabályok szerint a rutin vizsga lehetett a 17. szülinapodon, azaz beülhettél az autóba 17 éves korod előtt. A jelenlegi szabályok szerint mivel az első gyakorlati vizsga maga a forgalmi vizsga, így azt csinálhatod a 17. szülinapodon.
2013. febr. 19. 17:14
 17/17 anonim válasza:
100%
[link] Itt mindent megtalálsz. :)
2014. máj. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!