A nemrég vásárolt autóm nem jó. Élhetek panasszal igényelhetek vissza pénzt?
1 hónapja vettem az autót kipróbáltam minden rendbe van vele. Most viszont motor és váltó hibája van, mi a teendő?
Forma nyomtatott adásvételit irtunk, abba pedig az áll, hogy tudomásul vettem mindent.
Lehet reklamálni az eladónál, de Neked kell bizonyítani, hogy a váltónak és motornak rejtett hibája volt és emiatt következett be a meghibásodás. Ha ezt egy szakértő alátámasztja, akkor irány a vevő.
Persze ő is állíthat szakértőt, és én tudom, hogy olykor homlokegyenest ellenkező is lehet. Persze a pénzt mindegyik felveszi!
Azért 1 hónap nagy idő ebben a tekintetben, simán lehet helytelen váltókezelés pl. a meghibásodás oka. Tudom, Te nem kezelted helytelenül, de ezt is bizonyítanod kell.
Motor is sok okból szenvedhet meghibásodást, kérdés helytelen kezelésből-e?
Ha lecsökken az olajszint hibához vezet, ha nem kapcsol be a hűtőventillátor felforr a motor, ha kevés hútővíz úgyszintén, ha szétpörgetik szintén rokkan.
Tudom, ez nálad nem következett be, de mindezt bizonyítani kell.
Add el az autód egy rodeós gyereknek, aztán egy hónap múlva, azt mondja köcsög vagy.. Hogy esne?
Részletek nélkül azért nem mondanék ilyet.
Amúgy mi baja a motornak, mi baja a váltónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!