Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 25O Mz-re milyen karburátort...

25O Mz-re milyen karburátort ajánlotok?

Figyelt kérdés
van egy 25O trophym és 2 nyár alatt egyszerűen meg eszi a a karbiban a subert annyira elkopik hogy már nem lesz rendesen alapjárat és érezhető hogy a keverék szegényebb lesz.. már a 2-odik karbit etetem vele.:) Szeretem a tökéletes igy azért cseréltem le mert már nem volt olyan amilyennek lenni kel de van e valami Honda vagy japán karburátor az sem baj ha membrános vasas emberek vagyunk mindent meg tudunk csinálni ..mindennel..
2013. febr. 15. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
niveau román olajkályhakarburátort
2013. febr. 15. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor egyre gondoltunk mert én először a számban akartam a benzint beleporlasztani a hengerbe ..neked biztos az a köszörű kő van ha van motorod
2013. febr. 15. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a gyári BVF karburátort ajánlanám, de mielőtt egy harmadikat is tönkreteszed, érdemes lenne megnézni, hogy nem szív-e falsot a motor valahol a tolattyú és a légszűrő között. A gyorsan kopó, csörgőssé váló tolattyú ugyanis a szűretlen, poros levegő egyik első jele.
2013. febr. 15. 23:30
 4/6 A kérdező kommentje:
gyári karbi az van nekem de az nem jó elkopik a suber hamar pedig nem szív poros levegőt arra ügyelek és 1:2O-asal járatom csak akkora nagy a szivó erő hogy ide oda rángatja a subert és ezért kopik most per pilanat még jó mert őz bak barna a gyertya és pörög nem csörög és alapjárat is van éppen csak átfordul a motor lehet számolni ahogy jár.:) csak valami speciális karbi kéne mint a láncfűrészeken van csak 25O-be
2013. febr. 16. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem lenne olcsó és egyszerű megoldás,de miért nem próbálod meg felületeket krómoztatni? Kemény, kopásálló, szerintem jó lenne.
2013. febr. 16. 01:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet :) De ennyi erővel mindegy lenne eszterga munkával bronzból csinálni egyet és azzal összehozni .:)Az is nagyon kemény de arra gondoltam valami japán honda cbf 25O hasonló 4T karburátora bontóból csak nem vagy a netről ha tudtok címeket az jó lenne..
2013. febr. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!