KERESKEDŐK?!? Van ilyen autó? Kereskedők?!?
0 ft kezdő
havi max 10ezer
diesel
hitelképes vagyok de tőkém nincs és 10E. -nél többet a család miatt nem engedhetek meg!
Én tudok. Kérlek válaszd ki melyik autó érdekel a 2 közül.
Mindössze egyetlen évig fizetsz nekem havi 10 ezret, már úgy is odaadom!
Természetesen diesel-esek!!!
Hát akkor sok szerencsét az autóvásárláshoz.
Csak hogy tudd, abból a hirdetésből csak a kb típus, évjárat, meg a ccm az ami hihető. Fogyasztása 6 liter ☺. Dehát mindent le lehet írni, csak keresni kell egy balekot aki elhiszi. Városban be fogja neked nyelni 8-9 litert is. Ha meg csak 10 000-ed van törleszteni, akkor arra sem lesz pénzed hogy a kerekeket átszereltesd nyárira, hogy csak a legolcsóbb dolgot említsem. Enyi pénzért egy 2000-es évjáratú autóban szerintem már nem is működik se a klíma, se az ABS, se a központizár, se az ablakemelő. De ha szóváteszed az eladónak akkor majd megmondja neked hogy így lett kikalkulálva az ár.
Mégegyszer sok szerencsét kívánok neked.
unatkozó idióta dedós voltam
Ember,én lebeszéllek az autóvásárlásról,a saját-,és a családod érdekében.
Ugyanis ilyen anyagi körülmények között úgysem fogod rendszeresen szervízeltetni.Rólad mintázták a "jólesz az még nemkő foglalkozni vele"-típusú nyárigumis muszáj-autósokat,akik kattogó féltengellyel,életveszélyes fékekkel szlalomoznak az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!