Ford Mondeo vagy Opel Insignia vagy Audi A6?
Ez a Ford amerikai vagy német uncsi téma már.
Az európai Ford német és kész.
Egyébként az, hogy A6-ot vegyél egyértelmű, viszont másfélszer annyiba kerül, így aztán már más a helyzet. Én tuti a másik 2 közül döntenék.
A6-s "kötekedő" :) válaszolónak ...
Van szerencsém ilyen és olyan tipusokat javitani...onnan akad egy kis tapasztalat :)
Mint szerelő és nem felhasználó voksolok a Mondeó mellett !
Kielégítő ? :)
Ne kérd ,hogy soroljam az Audi ellen szóló indoklásokat .Nem azt állítottam ,hogy rossz a Mondeoval szemben vesztes ennyi !
szia utólsó nekm vany egy olyan autó szerelő haverom aki egyenesen utálja a fordokat neki nem vált be ez most olyan szerintem kinek mi vált be és igazán csak úgy tudna az ember dönteni hogy persze ha van pénze valakinek hogy mind a három típust ki próbálja Én se szeretek általánosítani mert amíg valamit nem próbáltam arról hogy mondjak rossz véleményt.
De ez az én véleményem.
véleményem az autókról
2009 az év autója az opel insignia ez sokat elmond róla,
az én kedvencen ennek az opc változata
az új a6 gyönyörű ebből az s6 még szuperebb
a mondeo is szép bár vessenek meg érte ezt is elfogadnám de ennek csak a külső dízánja tetszik az 5 ös
A6, viszont tényleg jóval drágább. Szal inkább Insignia.
Ford az életben nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!