Mit tegyek, ha félek a forgalomban vezetni? Tanuló vezető.
hát ez az.. a pénztárca...
én abból indultam ki, hogy viszonylag baráti áron szeretné mindenki megúszni. de..ha a pénz nem érdekes, akkor oktatócsere, aztán hajrá...addig, amíg kézbe nem kapod a jogsit.
én évekkel ezelőtt csak olyanokat tanítgattam, akiknek valami csoda folytán volt már jogsiuk.ha fizetik az óradíjat, akár versenyzésre is felkészítem.
Hát igen az oktatóknak (tisztelet a kivételnek) sem érdeke, hogy hamar leadja az anyagot meg magabiztossá válj addig míg nem vettél "elég" órát.
Nekem a 30. óra felé csinált egy műbalhét, hogy eszembe se jusson vizsgára menni... Eszemben sem volt... Ő csak gondolta, hogy igen. Mivel nem volt túl "kiegyensúlyozott" a kapcsolatunk és a végén már láttam az oktási hibáit, szemtelenül rá is kérdeztem ezekre - ezért kölcsönösen szabadulni akartunk egymástól, 40 óra után sikerült is. Ki tudja, más oktatónál lehetett volna 80 vagy 100 is. Magasnak volt nevezhető az óradíj is, ezért is volt "elég" talán, h 40 órát vettem, mert felkészített ennyi idő alatt a vizsgára. Egy 1400 ft alapórabéresnél nem úsztam meg volna ennyivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!