Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tud olyan munkát ami...

Valaki tud olyan munkát ami azért fizet nekem, hogy hírdessek valamit a kocsimon amit matricával raknak rá?

Figyelt kérdés
Olyasmit keresek mint pl régebben volt az ill fero ,az a havi 50ezer volt ,és napi 30km úgyemlékszek,de hát becsődölt.

2013. febr. 11. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Érdeklődj a Tesco-nál...xD
2013. febr. 11. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Ritka értelmes emberke vagy, inkább viccelődj az óvó néninek.
2013. febr. 11. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
ez mióta munka?
2013. febr. 11. 22:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Minek neveznéd? de akkor hogy meg legyél elégedve :fizetéskiegészítés
2013. febr. 11. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de az Il Ferro nem munka volt, hanem egy átverés. ha még ezt sem ismered fel, hát...
2013. febr. 11. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki vannak éhezve az emberek egy újabb pilótajátékra. Ki kezdi?
2013. febr. 11. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet ilyet, sok taxis járkál úgy, hogy az autóján sok-sok hírdetés van. Természetesen ezek összesen szép pénzt hoznak nekik. De... Normál civil autóra sajnos ilyet nem lehet. Hiszen kell nekik bizonyíték.. Egy taxi, busz, akármi elég bizonyíték, arról tudják, hogy sokat fog közlekedni. De ha ilyet lehetne, az összes szar, tragacs autó, pl. régi suzuki tele lenne mindenféle hírdetésekkel, mert úgyis szarul néznek ki, aztán a hírdetés legalább eltakarná a rengeteg rohadást.
2013. febr. 11. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban senki nem szeret fizetni,de én például hirdettem egy műszaki boltot a kocsin ahol rengeteg kedvezményt kaptam vásárláskor,továbbá haverék Gyros büféjét,ahol ingyen kajálhattam.. Inkább így tudom ezt elképzelni..
2013. febr. 12. 09:02
 9/10 A kérdező kommentje:
igen,ilyesmire gondoltam,mert lenne ilyen de csak havi 10ért,és annyit nem ér meg h telebasszák mindenféle matricával.
2013. febr. 12. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Én fizetek neked havi 50et ha ráírod a következőt mindkét oldalra,plusz hátsó szélvédőre kb. 25x70cm-es méretben:

"Meleg vagyok,nem szégyellem"

2013. febr. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!