Opel Astra H -ról vélemény?
Touareg vs F Astra?
Ez jó.. Ez nagyjából olyan, minthogy összehasonlítasz egy féltéglát egy CD tokkal...
Amúgy megbízható autók azok, nem is rondák.
"Sünverda"... Nem hinném, hogy minden H Astra fehér színű és kék fényhíd van a tetőn, hatalmas rendőrség felirattal az oldalajtókon!
Az 1-es amit írt, az nem csak egy vélemény, hanem egyben szegénységi bizonyítvány...
Semmi baj nincs a H-Astrával, jó áron kapható jó autó, nagyon jó futóművel, kormányzással, és jól is néz ki. Semmi ellene szólót nem tudnék mondani.
Cseréltem már H Astrán váltót,szó szerint megsült,olajfolyás nem volt,de olaj se benne,fura eset.
A gyári akkuja sem a hosszú élettartamról híres,de a többségükkel nincs gond,de persze mindig mellé lehet nyúlni..
Én is fél éve ezekkel az indokokkal vettem egy ilyen autót.
Én nagyon szeretem, tetszik is.
Mondjuk az alkatrészek szerintem nem túl olcsóak hozzá.
Pl egy fűtés-ellenállás + csappantyú csere, amihez volt szerencsém a közelmúltban 100.000Ft.
A kanyarkövető fényszóróm valami elektronikai hibát jelez. 1 db lámpa a legolcsóbb helyen 150.000. Vezérműszíj készlet, gyári 60.000, féktárcsa+betét, olcsóbb utángyártott 60.000.
De amúgy motorikusan fürge (nekem 1.7DCI-m van), jól megy, a futóműve nagyon jó, igaz az enyém alatt sport futómű van. Kényelmes is.
Ja, fűtésventilátor: 55.000 Ft, hátsó spirálrugó pár utángyártott: 45.000Ft.
Ezeket majdnem kihagytam a felsorolásból. Nekem ezeknek a cseréjéhez volt szerencsém fél év alatt. Inkább ne számoljuk össze, hogy összesen mennyi volt csak az alkatrész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!