Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes Yamaha Mint Robogót...

Érdemes Yamaha Mint Robogót tuningolni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 11:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Én pontosan arra gondolok hogy sportkipufogót ,sportlégszűrőt érdemes-e belepakolni most fekete a színe .arra is gondoltam át festem de milyen szín mutatna jól én világos kéken gondolkozok!
2009. szept. 6. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ne tuningold, mert túlmelegszik a léghűtés végett! Egy sport tuning még elmegy rajta, tehát ezeken kívül még lazán mehet rá egy nagyobb karbi, variátor, kuplung, de ne valami high-end cuccot vegyél bele... Világoskék szerintem jól állna a mindnek.
2009. szept. 6. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi az Infókat !!
2009. szept. 6. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
A motor élettartama nagymértékben csökken! Én véleményem: ha nagyobb teljesítmény kell, vegyünk nagyobb motorral rendelkező járművet. Fogyasztás is növekszik. Tehát nem éri meg.
2009. szept. 6. 16:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem tudom ha tuningolom többet fogyaszt én nekem 5l liter benzin 1500ft motorba 1 hónapot is kiszokott bírni attól függ menyit megyek havernak akinek tele van tuningolva motorja Yamaha Aerox 3hétig bírja teli tankkal mindig tankol!

Akkor csak festés lesz meg rá férne egy karbi meg egy légszűrő ki pucolás 3éve meg van és csak hajtom benzin meg olaj bele és csak megy !

Az igaz ha kipucolod karbit meg légszűrőt akkor gyorsabb lesz motorod mert a sok trugyi távozik ?!

Majd Téli szünetbe neki esek festésnek meg karbi pocsoláshoz !!

2009. szept. 8. 16:32
 6/10 A kérdező kommentje:
2000 évjáratú 9éves motor !!
2009. szept. 8. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
nem
2009. szept. 12. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
soha nem érdemes tuningolni semmit, ez csak szerelem
2009. szept. 13. 20:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát ez is igaz ahogy van gyárilag maradjon úgy szerinted ?!
2009. szept. 15. 14:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki irt eldőlt nem tuningolom csak le festem majd löszi szünetben sötét kék-re 15 matrica elejére Yamaha logó oldalra tüzes sas festés és egy ördög a másik oldalára Az biztos hogy jól fog kinézni !!
2009. szept. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!