Kis-Kiss Tomi kérdése:
4 sebességes automata Merci, miért csak hidegen rakja fel a 4-et? Melegen is felrakja, csak kikell jol huzatni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 17:46
1/8 szántóvető válasza:
váltóban cseréltél szűrőt+olajat?ha a többi fokozatot is későn pakolja akkor állítani kell rajta.
2/8 anonim válasza:
Hogy lehet állítani rajta, Ez érdekelne ...
szerintem ott benti baj kezdete lesz ..ebből váltó javítás is alakulhat...
3/8 szántóvető válasza:
merci 116 és 126 váltón lehetett állítani.Elképzelhető hogy az újabb típusokon is lehet.
4/8 szántóvető válasza:
*126 helyett 123-ra gondoltam.
6/8 szántóvető válasza:
a gáz rudazatot összekötötte egy másik rudazat a váltóval,ennek a rudazatnak a hosszúságát lehetett szabályozni :)
7/8 A kérdező kommentje:
98as évjáratu körlámpásrol van szo.e280.szépen vált 3ig,ugymond kis fordulatokon elrakja,de a 4-el baj van,mert melegen csak kb 130nál rakja fel.tehát megvan a 4es,csak pl ha 80-90el akarok menni,azt 3ba tehetem csak,és igy 16litert is beszivja.köszi azért mindenkinek!!!!!
2013. febr. 10. 20:10
8/8 carpediem1983 válasza:
Ugyahogy első szol írta ha meg a hiba megmarad akkor pedig, szalagnyúlás, ha ez van én kidobnám, erre nehézkes váltót találni ne kérdezd miért de papirforma szerint csak a sajátja jó hozzá, én mondjuk feltettem rá a w124 e300 benzin váltot, azzal megy az ügyfélnek már 2 éve ja és 50 e ft volt a váltó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!