Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót 200. 000 Ft-ért?

Autót 200. 000 Ft-ért?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éves a jogosítványom amivel nagyon keveset vezettem autó híján. Szeretnék valamilyen autót venni, egyrészt megtanulni vezetni, a 25 km-re lévő városba eljutni és onnan hazajönni, néha-néha hosszabb utakra elmenni. Valami olyan kellene ami nem fogyaszt túl sokat, olcsó fenntartani, megbízható (ennyiért? :D), nem hagy ott az út szélén, télen is indul.

200.000 Ft-ba bele kellene, hogy férjen az autó, átiratás és egy alapszintű szervíz, olajak cseréje stb. Lehetséges vagy gyűjtsek még hozzá?

2013. febr. 10. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
csak is kizárólag régi swift lehetőleg 1000 -es motorral. Igénytelen, olcsó, nyűhetetlen. Fillérek hozzá az alkatrészek a bontóban!!!! A kaszni elég gány és egy lepke is behorpasztja, de nem is a gyorshajtásra tervezték.
2013. febr. 10. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:

8-as legközelebb mielőtt butaságokat írsz, nézz utána a dolgoknak!

Azt megnézem, hogy egy automata klímás autóhoz hol veszel pár száz forintért ellenállást.

A gyári 80.000 Ft, utángyártott 40.000 körül, a bontott meg 25.000-30.000.

Mellesleg ha már láttál volna ilyet, tudnád, hogy nem lehet forrasztgatni, mert egy alumínium tömb az egész az alján egy csatlakozóval.

Erről van szó: [link]

Ezen kívül nálam cserélni kellett egy műanyag légterelő elemet, mert közvetve ennek a hibája okozta, hogy kiégett az ellenállás. Egy fröccsöntött műanyag kis izé az egész, aminek az előállítási költsége nem több 200 Ft-nál. Bontóban 12.000-ért akarták adni, az új 15.000 Ft volt.

2013. febr. 11. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja bocs, azon átsiklottam hogy 8 éves.
2013. febr. 11. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Semmi gond.

Mondjuk igaz, hogy nem 200.000-es árkategóriájú az enyém, csak érzékeltetni akartam, hogy jó ha marad egy kis tartalék pénz, mert bármi bármikor bedögölhet rajta és annak a javíttatása is pénzbe kerül.

Egy régebbi autóhoz talán olcsóbbak az alkatrészek, de nagyobb is az esély, hogy valami bemondja az unalmast.

2013. febr. 12. 10:53
 15/16 A kérdező kommentje:

...jó mikor az ember egyik nap autót tervez venni, a másik nap meg azon kell gondolkodnia miből fog ezután megélni... Ma elküldtek a munkahelyről mert kicsi a cég, de annál nagyobb anyagi gondokkal küzd.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat! Egyszer remélem még hasznukat tudom venni.

2013. febr. 13. 00:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

Tudom, ez nem vigasztal, de még mindig jobb, hogy ez most derült ki, mint azután közvetlenül, hogy megvetted volna az autót.

2013. febr. 13. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!