Milyen kocsit vegyek 600ezer ft-ért?
Ez a költség csak az autóra van szánva,a többi költségét természetesen kifizetném tisztességesen.
Lényeg:
Minél fiatalabb,gazdás autót szeretnék.
Suzuki is szóba jöhet,de ha lehetne,az csak a sor végén szerepelne.Gondolkoztam Dacian is,de hasonló okokból ő is oda került.
Maximum 2000cm3.
Tágas belseje legyen,elég magas vagyok.
Fogyasztás teljesen lényegtelen,természetesen előny,ha keveset eszik,bár ez ilyen kategóriában gyengébb motoroknál van meg csak,sajnos.
Én imádom az Alfákat, de nem javaslom.
Német és japán autókat nézegetnék, franciákat semmiképpen.
Pont most vettünk a családban egy autót, mi is 600.000-ig néztünk először.
Mondjuk mi kis autót néztünk, mert nőnek lett véve. Skoda Fabia, Suzuki swift, Opel Astra G, Corsa c, Vw Polo, Peugeot 206, 307, Citroen c3, Audi A3... stb
Én azt ajánlom neked, nézz körül kicsit magasabb árkategóriában is, mi is ezt tettük, sokkal jobb autókat fogsz találni 600.000-800.000 közt mint kicsivel 600.000 alatt!
Pl. magamnak kinéztem ~750.000 körül egy ezüst vw borat, ami azért mégsem egy suzuki!
Persze, hogy tudom, hogy nem francia -.-.
Egyiket sem javaslom....
A Skoda Fabia jó választás lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!