Nagyalbert kérdése:
Egy c3 1.4 hdi 65000km. szaladt, ajanlatos e Metabond olajadalek hasznalata?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 20:35
1/3 anonim válasza:
Nem kell abba semmilyen kegyszer !
Olajcsere betartva (max 15000 km 5w30-s olajjal ) ennyi ...
2/3 szokratesz válasza:
sztem is parasztvakítás. Nekem a clióban (1,5 dci) 220 ezer van. Csak én cserélem benne az olajat meg mindent amit kell, és semmi baja sincs. Nem eszi az olajat, szervizt csak akkor látott amikor futómű javítást kellett végeznei.
3/3 gomzoli válasza:
Én biztos nem kutyulnék semmiféle csodaszernek titulált szutykot az olajba, mert lehet, hogy ártani nem árt, de hogy nem is használ, azt már jópár teszt bebizonyította. A modern, jó minőségű motorolajok, melyek teljesítik az autógyár minőségi követelményeit, tartalmaznak minden elképzelhető szükséges adalékot. Nem az olcsó lekvárt kell a kocsiba önteni, hanem egy jóféle, neves motorolajat, és mindig cserélni kell az olajszűrőt is, nem a szerzett kannából tankolni a pancsolt dieselt, és nem lesz a motornak semmi baja.
65 ezernél éppen túl van a bejáratós korszakán... 4-5-ször ennyit ki kell bírnia komoly gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!