Elso autonak, max 300e forintig? Surgos lenne.
Golf 2, szivar audi, Passat b2, fiat tipo,
De miért nem jó az Astra, vagy a Swift? Legalább arról tudod hogy volt használva (vagy pont e miatt nem kell? :D).
Első válaszon jó röhögtem! :D
Ahogy nézem a Swiftet gáznak tartod, pedig ebbe az árba csak az fér bele.
A használati értéke így is a többszörse a piaci árának.
Ez a 3 kritérium így együtt nehéz.
Van sürgős és megbízható de az nem 300 e,
van 300 e és sürgős, de az nem megbízható,
és lehet találni megbízhatót és 300 e ért , de arra várni kell.
Valamelyik kritériumot húzd ki és könnyebb lesz megtalálni a megfelelőt :-)
nezegetem fiat bravokat peldaul.. vagy esetleg rover 214? tudom hogy keves es draga az alkatresz hozza, de
igazabol 2-3 evnel nem hiszem hogy tovabb hasznalnam barmelyiket is.. suzukival nincs gondom, de akkor mar inkabb astra F :)
Rover 214 jó vétel, volt nekem is. Alkatrész pedig van hozzá, mert 1:1-ben Honda.
De a "megbízhatókat" inkább 400 körül mérik.
A fiat-ról lebeszélnélek. Nekem volt egy és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. 1,5 évesen vettem de majdnem újjá kellett építenem, pedig ha valaki kíméli az autókat akkor én kímélem. Soha semmilyen autóm nem volt ennyire vacak.
Sokat is evett, pattogott az úton , szétmállott a kilincse, lepotyogtak belül a rádió gombok... szóval - nem akarok senkit megbántani, de ez egy hi-tech szemét.
"1,5 évesen vettem de majdnem újjá kellett építenem"
Ha másfél évesen már ujjá építettél egy kocsit, akkor felnőtt korodra már csukott szemmel is megy.
§:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!