Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ilyen Skodák hátuljára...

Az ilyen Skodák hátuljára minek vannak kiírva ezek a hülyeségek?

Figyelt kérdés

Ha megállok mögöttük a lámpánál akkor látom mindig. "Elegance" "Business" Szerintem nagyon tréé.

Egy Skoda rohadtul nem elegáns.

Aki igazi üzletember az meg nem Skodát fog venni.

Minek aggatják rájuk ezeket a f@szságokat? Ennyi erővel a Suzukira vagy az Opelre is ki lehetne írni.

2013. febr. 8. 15:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De azt tudom! :)Csak kár, hogy olyat nem gyártanak!
2013. febr. 11. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Az igazi gáz az az volt, mikor így hirdettek egy játék főnyereményt a TV-ben,hogy "Nyerje meg álmai autóját egy Skoda fabia 1,2 Eco-t".Ki az aki Skodáról álmodozik, legyen az Businnes vagy Elegance.Valahogy az én álmaimban nem szerepel se ez se Kiszel Tünde.
2013. febr. 12. 20:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát a Skodrinál nekem is valamivel merészebb álmaim vannak! :D
2013. febr. 12. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Hello.

Részben igazad van.

1. Van olyan Skoda, ami nem elegáns, de ezek inkább családi, mint Luxusautók, tehát más a cél.

2. Igazi üzletember olyan kocsit vesz, amit anyagilag megenged a cég könyvelése. Azt pedig ő tudja, hogy milyen autóra elég.

3. Mint ahogy előttem is mondták, ezek felszereltségi szinteket jelentenek. Ez a neve és kész, ezen nincs mit beszélni.

A Skodák (mármint az újkori Skodák) igenis jók, mivel VW technikával készülnek. Kényelmes, tágas.

Szerintem egy ilyet te is elfogadnál:

[link]

Lehet kapni hozzá, mindent, amit csak akarsz, kanyarfényszórót, nappali menetfényt, csak ki kell nyitni a pénztárcát.

18" felnik;

2.0 TSI/147 kW benzin motor

2.0 TDI CR/125 kW Diesel

6 sebességes kézi váltó mindkét motorhoz.

Egy ilyen Octavia-nak azt hiszem 500 L a csomagtartója, az meg nem semmi!

Ablakokat körbefóliázni, még jobban nézne ki! :)

2013. febr. 16. 20:07
 15/15 eztsetudtad ***** válasza:
Felszereltséget jelez és a skoda nem gagyi autó láttad már az új superb-t illetve az árát és mivel a vw csoporthoz tartozik kb egy passat-nak felel meg.
2013. szept. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!