Milyen ruhában menjek vizsgázni? (Folyt lent SOS FONTOS)
Figyelt kérdés
17/F vagyok jövő héten megyek vizsgázni forgalmiból és azért mégse mehetek oda melegítőben milyen ruhában menjek? valami fekete elegáns ing? és farmer? vagy miben?2013. febr. 7. 21:42
12/25 A kérdező kommentje:
de ha a kockásat veszem fel az nem elegáns hanem ilyen fiatalos inkább azt is tűrjem be?
2013. febr. 7. 22:04
13/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy.
Gondolom amúgy sem szakadtan jársz, nem igaz? Kényelmes legyen, a szokásos utcai ruhád megteszi.
Majd érettségire kiöltözöl, ez nem az az alkalom.
14/25 A kérdező kommentje:
hát nem hát :) de azért én is jobb néven venném ha nem egy fekete halál fejes polóban jönne a vizsgázó hanem egy ingben meg egy farmernadrágban :D
2013. febr. 7. 22:09
15/25 anonim válasza:
Itt az a lényeg hogy kényelmes legyen, egy egyszerű farmer, egy egyszerű póló, pulóver vagy kabát. Bár kabát ne legyen rajtad a kocsiban szerintem mert az jobban akadályoz a mozgásban, meg amúgy is van bent fűtés. Itt a cipőn van a lényeg hogy olyan legyen rajtad amiben kényelmesen tudsz vezetni, nem csúszkál benne a lábad így biztonságos, meg ne legyen vastag a talpa mert érezned kell a pedálokat is.
16/25 A kérdező kommentje:
Converse tornacipő? igaz elégé ramaty állapotban van fehér színű gondolhatod miylen:D
2013. febr. 7. 22:12
17/25 anonim válasza:
Terveztess ruhát Makány Mártával csak erre az egy alkalomra.
18/25 anonim válasza:
A cipő mindegy. Amiben kényelmesen tudsz vezetni.
A kockásat is tűrd be, különben Maci Laci hatást kelt.
19/25 anonim válasza:
A tervezés jó ötlet, csak ne M.M.-val, neki nincs ízlése, inkább Nárayval.
20/25 anonim válasza:
Én anno sima farmer+pólóban mentem vizsgázni, a kutyát nem érdekli mi van rajtad, a vizsgabiztos nem a ruhádat fogja nézni, hanem azt hogy hogyan vezetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!