Milyen ruhában menjek vizsgázni? (Folyt lent SOS FONTOS)
Figyelt kérdés
17/F vagyok jövő héten megyek vizsgázni forgalmiból és azért mégse mehetek oda melegítőben milyen ruhában menjek? valami fekete elegáns ing? és farmer? vagy miben?2013. febr. 7. 21:42
1/25 anonim válasza:
Ez nem érettségi vizsga, ahol kötelező ünneplőbe vágni magad. Akár melegítőbe is mehetnél, senki nem törődne vele. Cipő mindenképpen az legyen rajtad, ami az órákon is. Tiszta, ápolt utcai ruha, ami nem kényelmetlen, nem akadályoz a mozgásban, nem feszélyez a tökéletes.
2/25 anonim válasza:
Egyszerű utcai viselet, ahogy pl. mondjuk bankba vagy postára mennél.
3/25 szántóvető válasza:
ha adsz a külsőségekre akkor öltöny-nyakkendő.
ha nem akkor sima halálfejes póló is megteszi tépett farmerrel
4/25 A kérdező kommentje:
Ha kiöltözök akkor nem lenne jobb? mármint látják hog yérdeke
2013. febr. 7. 21:50
5/25 anonim válasza:
Szerintem akkor már legyél trendi.
Valami autós felső legyen rajtad.
6/25 A kérdező kommentje:
nincs olyanom vna egy kék kockás ingem meg egy barna kockás ingem ugye nike cipőben vezettem eddig de eléggé nagy holnap megyek a kisebben kisebb a talpa
2013. febr. 7. 21:57
7/25 anonim válasza:
8/25 A kérdező kommentje:
Olyan mint a pizsoma de komolyan :)
2013. febr. 7. 21:59
9/25 anonim válasza:
Az jó, egy ing megfelelő.
Komolyabb hatást keltesz benne.
10/25 A kérdező kommentje:
van egy órám is betűrve legyen az ing?
2013. febr. 7. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!