Chip tuningot csak dízelbe lehet rakni?
persze hogy észre veszed a plusz lovakat a mai kocsiknál márn telsesen mindegy hogy dízel vagy benzin üzemű úgy megy az összes mint a rakéta a trabikhoz ladákhoz képest :))))
annyi hogy a dízelek kevessebbet fogyasztanak átlagban de én nagyobb külömbséget nem tapasztaltam pedig volt márn benzines és dízeles kocsim is de jelenleg is dízeles van
Dieseleket lehet jobban tuningolni . Eleve a nyomaték miatt ,de sok típus alapban (részletekbe nem merülök )lazán veri a benzineseket...
Százalék arányban a diesel tuningolható jobban chippel...
Egy 140 lovas kocsiba már szerintem csak pénz kidobás lenne magyar országra még sokis az a 140 lóerő is mert itt hol használja ki az ember mikor a páján is csak 130 lehet menni max már amikor lehet othis ha éppen nem toldozzák foltozzák az autó pályát is szőrnyű utak vannak ebben az országban
Annyit szerintem nemér az a csip tuning bele csak pénzkidobás de ha te akarod nyugodtan rakasd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!