Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chip tuningot csak dízelbe...

Chip tuningot csak dízelbe lehet rakni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 18:59
1 2
 1/13 anonim válasza:
nem
2013. febr. 7. 19:02
 2/13 A kérdező kommentje:
benzinesnél is el lehet érni vele érezhető változást ?
2013. febr. 7. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Típus ?
2013. febr. 7. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:

persze hogy észre veszed a plusz lovakat a mai kocsiknál márn telsesen mindegy hogy dízel vagy benzin üzemű úgy megy az összes mint a rakéta a trabikhoz ladákhoz képest :))))

annyi hogy a dízelek kevessebbet fogyasztanak átlagban de én nagyobb külömbséget nem tapasztaltam pedig volt márn benzines és dízeles kocsim is de jelenleg is dízeles van

2013. febr. 7. 19:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy csak dizelben van értelme.
2013. febr. 7. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Dieseleket lehet jobban tuningolni . Eleve a nyomaték miatt ,de sok típus alapban (részletekbe nem merülök )lazán veri a benzineseket...

Százalék arányban a diesel tuningolható jobban chippel...

2013. febr. 7. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
benzinest is lehet, de dízeleknél elterjedt szokás, mivel manapság majdnem mind turbós, turbós autóknál van igazán értelme, turbóbenzinesnél is ugyanannyit dob kb. mint turbódízelnél, de azért egy szívóbenzines autón is észrevenni...
2013. febr. 7. 20:53
 8/13 A kérdező kommentje:
2.0 16v 140lovas ford mondeoba "kéne"
2013. febr. 7. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy 140 lovas kocsiba már szerintem csak pénz kidobás lenne magyar országra még sokis az a 140 lóerő is mert itt hol használja ki az ember mikor a páján is csak 130 lehet menni max már amikor lehet othis ha éppen nem toldozzák foltozzák az autó pályát is szőrnyű utak vannak ebben az országban

Annyit szerintem nemér az a csip tuning bele csak pénzkidobás de ha te akarod nyugodtan rakasd bele.

2013. febr. 8. 00:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2013. febr. 8. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!