Vw Golf IV milyen gazolajos motorral ajanlanatok? Legyen megbizhato es gazdasagos
nezegetem az 1.9 es tdi de tobb teljesitmennyel lattam, es nem is tudok sokat a motor megbizhatosagarol
nem nagyon ertek az autokhoz sem a motorokhoz
(es kombit szeretnek)
kb a 10 eveseket neztem, mert nem a legeleje es addigra mar a gyerekbetegsegek elojottek es kijavithattak 2002-2003
varosba, orszaguton, keveset autopalyan mennek,
igen a rakter miatt kellene a kombi valtozat, a csapott hatu csomagtere kicsi
az autok amiket neztem 200000km koruliek
kosz a reszletes informaciot
amugy en is ettol felek nagyon - a visszatekerestol. miert kell hazudni?
amugy a faluban egy baratom 2002-es borat vett 1,9-es csak nem tudom hany kw-os, es allitolag 6-7 literrel beeri vegyesben
Leginkább egyikkel se.
Nagy öregek már ezek a Golfok. Az egyenlítőt velük megjárták párszor.
Nézegesd meg a 3-4 éves Golfokat milyen futással árulják őket. Segítek 150-180E km-el.
Akkor egy 10-12 éves dízel Golfban, hogy a tökömbe lehet 189, 194, 210 ezer???
Az igazság, hogy összes 4-es Golf túl van már a 3-4. X-en. Különben az első tulajnak nem érte volna meg a tetemes felár.
Az 1.9 tdi 90lóerejével elég erős a hétköznapokra,a pdtdi erősebb ugyan,de nem annyira megbízható ez nem azt jelenti,hogy állandóan elromlik,csak mivel bonyolultabb konstrukció így a több az esélye a hibáknak is. (Pl: tandem pumpa)
Nekünk volt egy közös használatú tdi-ink és tényleg 6-7 litert fogyasztott,kímélve nem volt,munka autónak vettük,...hogy mennyit futhatott összesen nem tudni 4 évesen vettük 100000 ezerrel,ami tuti nem volt igaz,mert már új turbó volt rajta az meg min 250-300-at elmegy,ezt azért mondom mert mi még beleraktunk 7 év alatt 260 ezret,de a turbo még mindig hibátlan.Egy piacozós srácnak adtam el.A mai napig használja pedig már szerintem túl van a fél millió kilométeren.
Azt nem mondom,hogy nem kellett költeni rá,de komoly hibája sose volt,kopó alkatrészek cseréje motortartó bak,olyan hibák amiket magam is tudtam javítani.
Jó kis autó volt ez,tulajdonképp csak 5 kilós kalapáccsal lehetett benne kárt tenni,de ha veszel, az olajat és minden mást(hűtőfolyadékot is) időben cserélj és csak jó minőséget használj,akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!