Mi a velemenyetek a Peugeot 307 rol? Rengeteget latni a mobile. De oldalon kedvezo aron, gyenge a technika? gyakran meghibasodik?
Szia!
Autóépítő vagyok, sok autó megfordult a kezeim alatt.
Mióta ezzel foglalkozok, akit csak tudok lebeszélek a francia autókról. Túlbonyolított elektronika, gyenge alkatrészek jellemzőek rájuk.
Hasonló, vagy esetleg olcsóbb árkategóriában én inkább ajánlanám neked a Mitsubishi Galantot (a valaha készült legszebb sedan), vagy ha csapotthátút szeretnél, akkor a Seat Leon lehet még jó alternatíva. Én Toledoval járok (2000-es évjárat), a csomagtartóig dettó Leon. Ráadásul ha Golf IV-hez rendelem az alkatrészt akkor olcsóbban megúszom, mivel ugyanarra a platforma épültek.
Szó mi szó ... franciát ne, csak a bajod lesz vele, és drága buli a javításuk.
Első válaszoló!
A Golfot nem kell isteníteni. Kicsi, a korai példányoknak sok gyerekbetegségük van.
Azért is írtam a Leon-t, vagy Toledot, mert azok későbbiek, az első problémákat már kiküszöbölték. És míg mondjuk a Bora-nak 450 literes a csomagtartója, addig a Toledóé 500 liter, és belül ugyanakkora a hely. Mellesleg ezerszer szebbek a Seatok mint a VW-k, de ez szubjektív.
kombit szeretnek, es nezegettem a golfokat is, 2002 utaniakat, es tudom azt is hogy a seatok vw alkatreszbol epitkeznek amiota hozzajuk tartozik
meg a skodakat is dicserik, tagasak
ha a vw konszernen belul nezelodnek, melyik motorral ajanlanatok, gazolajban gondolkodom es 6 sebesseges valtoban, annyi fele 1.9 van hogy nehez valasztani 101. 116, 130 loval is lattam
en eddig csak diesel autokat vezettem, nem tudnam elkepzelni a benzines autokat, es eddig az idoszakos szervizeleseken kivul nem volt problemam az autoval,
a pdtdi-motrokrol mar halottam, nem is nezem azokat csak egyet nem ertem hogy miert gyartjak meg mindig azokat? (elkepzelesem szerint csak igy tudjak teljesiteni az euro 4,5 normakat)
autóépítőőő? az mit tud? te vagy a magyar csipp fuz?
vw konszern?!?! mert ha toyotát írsz vagy hondát azt mondom ok de a seat, vw meg társainak ugyan csak van hova fejlődni. cseppet se van lemaradva a peugeot de nem is szárnyalja túl. ezen felül meg a pug stílusos szép, kényelmes autókat gyárt nem pedig unalmas megjelenésű vasakat. faceliftesek közt érdemes keresgélni mert jó áron kapsz felszerelt fiatal autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!