Tímea nevű lánynak melyik rendszámtábla lenne a legjobb, TIA, TIY vagy TYY?
Figyelt kérdés
En mindig is TII-t szerettem volna csak hát azt nálunk tiltja a törvény, ezért ezek maradtak (vagy maximum még az XTX). Első kisautóm ez. :)2013. febr. 6. 15:56
21/27 szántóvető válasza:
nem írta le :) magyarországra is gyakran mondjuk h:ez románia.De legalább felfogtam végre,kösz a felvilágosítást :P
22/27 anonim válasza:
Nem értem mi értelme az egyedi rendszámnak... Csilliárdokat kifizetsz érte, az autót 1 év mulva úgy is eladod...
23/27 anonim válasza:
Tudod van, aki nem egy évre vesz autót... Egyrészt azért, mert nem tehetik meg nagyon sokan, másrészt a költségek sem alacsonyak.. Nem mellesleg kezdem azt látni, hogy egy 10 éves autó "többet ér", mint egy 2 éves... Egyébként szerintem is TIA! :)
24/27 A kérdező kommentje:
De leírtam, mivel azt írtam, hogy ez Romania es itt olyat nem lehet. Ha te rosszul interpretálod...sajnálom, ennél jobban nem éreztem szükségesnek megrágni a szavakat. Valami jó kis csajos rendszámot akartam, mint az auto. :( A volt barátom mindig Tiii-nek szólított es azért is szerettem volna nagyon ezt íratni, de hat nem lehet. :( Akkor a TIA jó lesz szerintetek? Jobb mint a TYY? Es 21 vagy 91? :D Amúgy ettől az autótól szerintem nem fogok 1-2 év múlva megválni, legalábbis nem áll szándékomban, úgyhogy attól nem tartok. :)
2013. febr. 6. 17:37
25/27 anonim válasza:
Nem drága az egyedi rendszám :/// 100-as vagy 200 :D
26/27 A kérdező kommentje:
Jaja.."szerencsére" nem itt :))
2013. febr. 6. 18:51
27/27 anonim válasza:
22-es: neked ki mondta hogy egy év múlva eladja az autót? de ha el is adja, a különrendszám a tied, viheted tovább a köv autóra... Kérdezőnek: TAS-895
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!