Tímea nevű lánynak melyik rendszámtábla lenne a legjobb, TIA, TIY vagy TYY?
Figyelt kérdés
En mindig is TII-t szerettem volna csak hát azt nálunk tiltja a törvény, ezért ezek maradtak (vagy maximum még az XTX). Első kisautóm ez. :)2013. febr. 6. 15:56
1/27 szántóvető válasza:
spéci rendszám pl:TIMI-01 nem jó?
2/27 A kérdező kommentje:
Ez Romania.. :))) itt olyat nem lehet
2013. febr. 6. 15:59
3/27 anonim válasza:
Hallod, ha már külön fizetsz, olyan rendszámért amilyet te akarsz, akkor az is lehet , hogy Timea-1
Sőőőőttt már olyat is láttam, hogy a szokásos 6 karakter helyet 7 vagy 8 volt :D
Ha fizetsz bármit elintéznek neked :D
4/27 anonim válasza:
ja bocs akkor viszavonom az előzőt :D (uccso)
De miért nem lehet TII nállatok?
5/27 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik. Fizettem, de ennyi a maximum amit ki lehet hozni a dologból, 3 "egyedi" betű..
2013. febr. 6. 16:02
6/27 A kérdező kommentje:
Hát mert két I-t nem lehet egymás melle:SSs
2013. febr. 6. 16:02
7/27 anonim válasza:
Várjunk csak romániában nem azt jelölik a betűk, hogy melyik területről jöttél? :D
8/27 Vortrex válasza:
Szerintem TIA, a többi az olyan értelmetlenül néz ki
9/27 anonim válasza:
Szerintem is a TIA :D
Mondjuk ez se rossz [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!