Milyen legyen az első autóm?
én kb. 1.4-1.6-osra gondoltam, egy kis Corsa, vagy akár egy IV-es golf?
Milyen autókat ajánltok? (kb. 1,000,000 Ft-ig)
milyen 1600 cm2-es, hátsókerekes autók vannk?
nekem is hátsókerekes volt az első autóm és semmi parám nem volt télen... igaz azelőtt rengeteg autót volt szerencsém vezetni, mert dolgoztam sofőrként...
az a "hátsókeréktélenhúdepara" tipikusan ilyen tapasztalatlan emberek szájából hangzik, akinek eleteben nem volt még hátsókerekes autója. teljesen jól használható télen is. nem csuszik el olyan konnyen a segge azért....
vegyél egy bmw 316i-t, nem egy erőgép, de ha mindenkeppen 1.6ost akarsz....
Elször is írd össze milyen "elvárásaid" vannak egy autóvl kapcsolatban. Kivitelre és extrákra gondolok. Ha ez megvan lehet továbblépni.
Én pl. tudtam, hogy 5 ajtós autót akarok, hogy mennyit szánok rá max. és hogy milyen felszereltsége legyen. Utána már könnyebben megy a választás.
5 éve van meg az autóm (punto HLX) és egy percig sem bántm meg hogy megvettem.
Eszedbe ne jusson semmi német kivéve Opel, de jöhet mondjuk ennyiért utolsó szériás fullextrás Swift akár, a japánok közt van még más nagyon jól eltalált középkat autó jól felszerelve, hátsókerekest felejtsd el. És szempont az is h mennyit akarsz menni vele, mert akkor inkább valami 1.5l körüli dízelt vennék ami pl a Corsában is volt és bagóból eljárkálsz vele.
Az 1.6-os motor pedig a legnagyobb baromság, tekintve h zabálni zabál ugyanannyit mint egy 2 literes, rezsi is ugyanakkora rá, mert abba a csoportba tartozik viszont közel nem megy olyan jól és kisebb a kocsi is ami tartozik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!