Most raktam össze simsonomon az új hengert (s50) nem húzom neki mert bejáratós de viszont nem nagyon van benne erő ha bejáródik jobb lesz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 18:21
1/9 A kérdező kommentje:
nekem még azt mondták hogy a hatvanashoz gyutást is kell állítani azt hogy állítsam be mennyire illetve ettöl lehet e gyengébb
2013. febr. 5. 18:34
2/9 szokratesz válasza:
Új hengerhez lett-e új dugó gyűrű és főtengely? Most akkor 60ashengert tettél rá? Akkor mindenképp kell új főtengely is. A gyújtásállítás a simsonon nem nagy dolog. Gyerekkoromban műszerhiánymiatt addig tekergettük az alaplapot amíg azt nem éreztük, hogy most a legjobb. Persze ez elég szubjektív módszer delegalább sötétben is szét tudok szedni egy blokkot:)
3/9 anonim válasza:
60as hengerhez nem kell még uj fötengely csak 70estöl.
4/9 szokratesz válasza:
Egy használt főtengelyre új hengert illeszteni nem tanácsos. Amire Te gondoltál az a méretezésről szól. Valóban akkora teljesítmény növelést még gond nélkül elvisel egy 50-es főtengely.
5/9 anonim válasza:
80 körüli főfúvóka lehet segítene vagy valami karbi kalibrálás. hengerfejnél nem e fúj ki lehet nem húztad le rendesen vagy a kipuff nem szellőzik rendesen vagy ha 160 kilós vagy akkor szerezz be egy 90 es hengert.
6/9 crx-es válasza:
karbid-ba milyen fúvókák vannak menyi a torkolat átmérője hány ccm a henger
7/9 A kérdező kommentje:
60ccm
72-es főfúvóka
2013. febr. 8. 18:46
8/9 crx-es válasza:
72 fúvóka olyanról még nem hallottam és a torkolatátmérője ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!