Opel Astra F,1.4 8v -ről vélemény?
nagyon tetszenek az F-es Astrák, és elhatároztam, hogy venni szeretnék majd egyet. Mi róla a véleményetek? 1.4-es, 8 szelepest szeretnék. Mennyi a fogyasztás kb, és a fenntartása? megbízhatóság, a közelező biztosítás mennyibe kerülhet kb hozzá, ha még soha nem volt autóm, és 20 éves vagyok?
az 1.4-es többet eszik elvileg, de kevesebbe kerül a biztosítás rá.
Az 1.6-os kevesebbet fogyaszt, viszont a biztosítás több rá elvileg... ezeken is gondolkozok még, hogy melyik érné meg jobban.
Benzinest szeretnék, és csakis a Sedan kivitel jöhet szóba :)
Én eddig szinte még rosszat nem hallottam róla, csak annyit, hogy a rozsdásodásra oda kell figyelni, de ezt majd az autó vételekor...
Végül is válaszoltál szinte a kérdésedre. :-)
Ez egy tök egyszerű 8 szelepes motorral szerelt auto, olaj , benzin időnként egy kis karbantartás és nem lesz gond vele.
Az 1.4 - 1.6 közel egyformán fogyaszt. Az 1.6 nagyobb nyomatékú motor, a helyedbe azt választanám. A biztosítás szerintem nem mérvadó, nem kerül többe sokkal.
A sedan annyiból nem praktikus, hogy nehezebben pakolható és szerintem a ferde hátú sportosabb is de , ez tényleg ízlés kérdése.
Relatíve nem egy drága autó lesz és ha tényleg egy jót sikerül kifognod, akkor nem vállalsz rizikót.
Most láttam használtautón egy nagyon jónak tűnőt, csak sajnos nincs rá pénzem. Azért is merem ide kilinkelni, mert mire lenne rá pénzem (kb fél év) , addigra úgyis el fogják vinni, mert tényleg nagyon jó állapotúnak TŰNIK. Csak szerintem ez 16 szelepes.
Hali
Nekem 99es van 1.4 es 8v 60Le nincs vele bajom, nekem már többet eszik átalakitások miatt de most gyorsúl is biztositás nem tom neke már hat éve van autóm én 10000 huf az éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!