Miért nem megy fel az audimba a viz höfoka 90re?
Poén, hogy télen mindig előjön ez..
A -20-ban is fel kell mennie a vízhőfoknak középállásba! Pláne egy Audinak, ne akarjátok már bemagyarázni neki a hülyeséget, hogy ez így jó!!!
Nekem is mondogatták, hogy áhh hideg van, ilyenkor nem megy fel annyira, de esetleg tehetsz kartonpapírt..
Lóf@szt, annak be kell állnia. Érdekes, új termóval felment és fél literrel kevesebbet is evett..
MAXIMUM a nagyon takarékos kis dízeleknél (1.3 JTD, 1.5dCI, 1.4HDi) fordulhat elő az, hogy nagy hidegben nem, vagy nagyon nehezen melegszik be! Egyszerűen nincs annyit hővesztesége a motornak. Hiába van zárva a termosztát, a radiátoron ugyanúgy átfúj a menetszél és hűti a motorblokkot. Arról nem beszélve, hogy az utastér fűtése is a motort hűti!! De ezeknél általában már van a vízkörbe beépítve egy elektromos fűtőbetét (PTC), amivel sikerül elérni az üzemi hőfokot.
Érdeklödtem én is azt mondja valaki hogy az ugy jó ahogy van valaki azt mondja hogy nem jó,hát gözöm nincs mit csináljak.A kartonos dolgot nem is kérdeztem,de lehet az meg nem jó akkor mert felföl a viz,de ez nem iztos.
Nem tudom valami majd csak lsz
Azért köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!