Ti mevennétek egy 8 éves gumiabroncsot féláron?
23:54
csak tudod, gazdasági válság ide-oda, nem csak olyan van, hogy nem csúszáshatár, meg nagyobb követési távolság, de ha kilép esetleg egy gyalogos, direkt nem irok gyereket mert az mégdurvább, akkor arra nem tudsz előre felkészülni, hogy nagyobb követési távolság, és sokat számítanak a métérek. De jobb bele sem gondolni.
Vagy talán ha 50-el lehet menni, és mindenki annyival megy, csak te mész lassabban, hogy kompenzálja a sebesség a fékutat? ugye hogy nem.
De addig nem is érdekel, amíg a saját életeddel játszasz, de amikor már máséval, az már úgy igen.
Olyan román stílus, kamionok terén, nem volt már fékpofa, vas a vasnak, 32 tonnánál, és még hadd ne soroljam, két szememmel láttam, és 20 kilométer híján már majdnem elhagyta magyarországot szlovénia fele. Na én az ilyennel nem azt csinálnám hogy javítsd meg meg ejnye-bejnye, hanem helyszínen fejbelőni.
Lehet csak én vagyok ilyen gondolkodású, de gumit lehet venni pénzrt, emberéletet nem, szóval meg kell találni a középutat olcsó és jó között, hidd el, van!
Meg lehet kérdezni egy rutinos szerelőt az alkatrészen való spórolásról. Habár én nem mondom magamat rutinosnak DE! nem egyszer cseréltem olyan dolgot autón ami minőségileg meg sem közelítette a gyárit és utána még komolyabb kárt okozott. Mi több meg kellett venni a jobbat. De tudjátok mit: l3szar0m. Spóroljatok a gumin meg a féken, nem nekem kell a lelkiismeretemmel elszámolni.
Akinek meg majma van az vegyen banánt. Vagy ne tartson állatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!