Ti mevennétek egy 8 éves gumiabroncsot féláron?
Figyelt kérdés
Sosem volt használva,és a csomagtartóba nem sütött bele a nap.És csak egy abroncsra van szükségem.2013. febr. 3. 19:16
11/23 anonim válasza:
Te magad is érzed,hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet.Különben nem gondolkodnál rajta, hanem tudnád, hogy a válasz igen. De a válasz inkább nem.
12/23 A kérdező kommentje:
de figyu,a hátsó gumijaim is még eredetiek,és azokat a nap is érte...csak annyi,hogy hátra lettek téve
2013. febr. 3. 20:35
13/23 A kérdező kommentje:
szintén ez a típus....
2013. febr. 3. 20:35
14/23 A kérdező kommentje:
egy új gumiabroncs meg 16ezer....
2013. febr. 3. 20:37
15/23 anonim válasza:
A viszontválaszaidból úgy érzem, nem kérdezel, hanem tájékoztatsz minket. Akkor pedig a kérdést jobb lenne töröltetni.
Az, hogy a saját gumid is öreg, annak a jele, hogy vagy nem vagy tisztában a veszéllyel, vagy dacolsz vele.
16/23 A kérdező kommentje:
"A viszontválaszaidból úgy érzem, nem kérdezel, hanem tájékoztatsz minket. Akkor pedig a kérdést jobb lenne töröltetni"
nem,hanem több infó megosztok tárgyilagosabbá teszi a kérdést
2013. febr. 3. 20:47
17/23 Napkiraly válasza:
nyárinak simán megvenném ha a szerkezete nem sérült, télinek nem. Bár a gumit minimum párban, de leginkább garnitúrában szokás kezelni.
18/23 A kérdező kommentje:
igazad van Napkiraly,de nekem is van egy ugyanolyan a csomagtartóban,szintén érintetlen,szintén 2004es,ugyanaz a típus,én is nyárinak akarom
2013. febr. 3. 21:56
19/23 anonim válasza:
Én még féláron sem venném meg. Max elfüstölni. A gumi öregszik. Abszolút nem biztonságos, veszít a flexibilitásából a kor előrehaladtával. Még ha 5 éves lenne...akkor talán. De így? Kizárt.
20/23 Napkiraly válasza:
gazdasági válság van, spórolunk az alkatrészen, fenntartáson, üzemanyagon. Lassabban kell bevenni ugyanazt a kanyart, nem muszáj csúszáshatáron autózni, nagyobb követési távolságot kell tartani, máris jó lesz a 8 éves gumi is. Ha van neki egy másik a csomagtartóban, akkor főleg párban simán felraknám a helyében. Télire csak újat veszek, azon nem szabad spórolni (mondjuk nekem mindkét kocsira felnire szerelt téligumi van, és a szezont korábban kezdem másoknál és tovább is tartom fent a télit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!