Nagyalbert kérdése:
Egy 1.4hdi motor hany km-t mehet Total Qartz7000 10w40 motorolajjal? Ajanlatos e hasznalni pl. metabond olaiadalekot, az noveli a megteheto kilometert?
Figyelt kérdés
az automnak 65000 km. van.2013. febr. 3. 12:14
1/3 anonim válasza:
13 ezer kilométerenként még ha nagyon jó minőségű is az olaj ajánlott lecserélni mink általában 10-11 ezer kilométerenként lecseréljük a motorolajat hiába az van írva az olajra hogy 13 ezer kilométert is ki bír inkább jobb biztosra menni
2/3 anonim válasza:
Nagy általánosságban a 10w40-es olajokra igaz, a 15000km vagy 1éves csereperiódus.(amelyiket hamarabb eléri)
Adalékokról nem tudok nyilatkozni, én soha nem használtam és nem is hiányzott. Gyár által előírt csereperiódus és jó minőségű szűrő (pl. Mann filter), én ezeket elégnek tartom.
3/3 anonim válasza:
Előttem a válaszok ..
Annyit tennék hozzá 5w30-s olaj való bele és azzal is max 15000-km tegyél meg ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!