A1B, tehát a B kiegészítő jogsi, Budapesten hol a legolcsóbb?
Sziasztok!
Itt Pesten, hol a legolcsóbb az A1B jogsi?
Mert vennék egy 125-ös motort.
Az igaz, hogy,ha automatán vizsgázok, akkor csak automatát vezethetek?
Igaz, bele is írják a jogosítványodba.
Viszont ne azt nézd, hogy hol menni a tanfolyam, az úgyis mindegy. Viszont az a 3 óra ami benne van semmire sem elég, kb +15-öt kell venni ha át akarsz menni, ergo nézd az oktatási órák árát.
Egyes válaszoló!
Van B-s jogsim, vezetek is.
Van 50 köbcentis robogóm is, szoktam vezetni.
Miért ne mennék át? :)
Simán át fogsz menni alap órával felesleges órákat venni inkább abból tanold meg a motorod. :)
És javaslom a Majsai sulit vagy a Korsós Motoros sulit ott érdeklődj ha már iskolát kérdeztél korrekt oktatók korrekt árak! :)
# 3
Én váltós motorral vezettem egy szezont mielőtt elmentem A-t csinálni (igaz én nem könnyítettet) és hidd el, az a 3 óra ami az alap képzésben van, semmire sem elég.
Ahhoz legalább kelleni fog 1-2 óra, hogy váltani megtanulj normálisan (vagy robogóval akarsz vizsgázni? 50-essel nem lehet A1-et vizsgázni!).
A rutin pályára is kell legalább 2 óra, hogy begyakorold, mert elhagysz valami piszricsálé dolgot (egy indexelést, rámész egy vonalra vagy leteszed a lábad rögtön bukás!) és megszívtad. És akkor utána a forgalom.
Én is közel 10 éve vezetek autót és talán ez is volt a gond. Marha nehéz TOTÁL SZABÁLYOSAN az oktató és a VB elvárásainak megfelelően levezetni egy vizsgaútvonalat. Nem tudom vidéki vagy vagy pesti (vidéken nyilván könnyebb), de Pesten a motoros vizsgák mind a Hungárián belül vannak, bicikli utak, 4 sávos úton átívelő zebrák tömkelege és állandó csúcsforgalom. Hidd el, nem olyan könnyű mint amilyennek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!