Ki lop el egy szarrá használt ablaktörlő lapátot?
Figyelt kérdés
Hát én teljesen kiakadtam a mai napon. A reggel megyek le, beülök az autómba gyanútlanul, beindítom a motort, majd az ablaktörlőket, erre a fém rész, a lapát(és gumik) hiányában végigsúrolja a szélvédőt. Egy átlagos kis utcában lakom Budapesten, és direkt megnéztem, hogy az egész utcában csak az én autómról hiányoztak az ablaktörlő lapátok. Igazából nem akarok semmit kérdezni, csak ezt olyan jól esik leírni, mert bosszant a dolog. Rosszakaróim nincsenek, mert miért is lennének? És ez az ablaktörlő lapát a napokban lett volna esedékes egy cserére, szóval nem ért anyagi kár, csak már féltem rárakni az újat, amit ma kényszerből meg kellett vennem, mert mi van, ha maholnap azt is leszedi egy senkiházi?2013. febr. 2. 22:56
11/13 szántóvető válasza:
ahol lakom előfordul hogy az oldalát végighúzzák a kocsiknak.
12/13 anonim válasza:
"Ki lop el egy szarrá használt ablaktörlő lapátot?"
-Akinek szintén lelopták.
Mellesleg ha véletlenül Octavia-d van,akkor necsodálkozz,egykézzel le lehet szedni,és 10 rugó a kettő...
13/13 A kérdező kommentje:
Tudtommal minden autóról 2 mozdulat leszedni/feltenni, de nem Octaviam van, és nem is Bosch 5000 forintos ablaktörlő...ezek után meg főleg nem.
2013. febr. 3. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!