Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan állhatnék bosszút a...

Hogyan állhatnék bosszút a károm miatt?

Figyelt kérdés
Valakinek nem tetszett, ahol parkoltam az autót, és meghúzták csavarhúzóval. Valaki abból az utcából, ahol hagytam. Egy ottlakóval beszéltem, és ő mondta, hogy már vagy 10 autót meghúzott valaki az elmúlt időszakban, de nem tudják pontosan hogy ki, csak gyanakszanak. Valami ötlet, hogy hogy tudnék elégtételt venni?
2013. febr. 2. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Parkolj arra a helyre egy autóval, ahol annak a valakinek nem tetszett, hogy odaállsz és meghúzta. Pár cimboráddal figyeld ki és csapjatok le rá!
2013. febr. 2. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
De azért ne nagyon verjétek meg, mert ebben a fos országban a bűnözőnek több joga van mint az áldozatnak!
2013. febr. 2. 20:58
 3/13 eNerdzsy ***** válasza:
37%

Nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy "bosszút állni".

Biztosítót kell megkeresni, esetleg a rendőrségen feljelentést tenni.

2013. febr. 2. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, teljesen jogosnak tartom a felháborodásod, de az ilyet nagyon nehéz kinyomozni. Egy rahedli időd rá fog menni, meg egy csomó idegeskedés. A végére drágább lesz a hús mint a leves.
2013. febr. 2. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:

" De azért ne nagyon verjétek meg, mert ebben a fos országban a bűnözőnek több joga van mint az áldozatnak!"

Abban az esetben, ha megverik, a bűnözőből is áldozat lesz.

2013. febr. 2. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Össze kell fogni, kifigyelni (esetleg fel is venni) és fel lehet jelenteni rongálásért. Valószínűleg a régebbieket nem fogja beismerni és lehet hogy még azzal az egyel sem mentek sokra, de utána már rálehet venni hogy fizessen ha mindenki ellene lesz, de a legvalószínűbb sajnos hogy soha nem láttok pénzt vagy bármilyen kártérítést. A leghatásosabb az ő módszere sötétben szájba verni, ablakát betörni ilyesmi, de így csak adok kapok lesz.
2013. febr. 2. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
beszélj pár jó barátoddal, több ismeretlen autóval parkoljatok le, aztán várjátok ki, kalapáljátok el, aztán meg kell etetni a disznókkal az ilyeneket.
2013. febr. 2. 21:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam. Rendbe kéne tenni a tagot! Hogy tisztán lássatok: az az utca az egyetlen utca a belvárosban, ahol nem fizetős a parkolás, ezért többen szoktak ott parkolni jogszerűen. Ő pedig valószínűleg felháborítónak tartja, hogy az utcájában idegen autók állnak.
2013. febr. 2. 21:56
 9/13 Napkiraly ***** válasza:
76%
feltűnően, üvöltő rádióval parkolj le, aztán szállj át egy másik kocsiba (lehetőleg sötétített üvegűbe). Ha jön, nos, értesítsd időben a mentőket hogy még élve kerüljön a sürgősségire
2013. febr. 2. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Nincsen más ,be kell áldozni egy karcolható autót ,megvárni az illetőt és jól szét kell csupálni,sőt Én megnézném hogy melyik az ő kocsija és mennék kulcsal rajta egy kört elkezdenék húzni a kocsi elejétől egy hullámos vonalat majd a végére egy x-et.
2013. febr. 3. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!