Bence21 kérdése:
Bank által visszavett kocsik árverését hol találom meg? Pl: CIB bank stb. Néztem de nem találtam sehol:S
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 21:03
1/8 anonim válasza:
itt egy pár ,de én nem vennék ilyen kocsit ,mert ha kocsit nem tudott venni + fenntartani akkor szerintem olyan volt a szervizelés is
+ magamból kiindulva (nincs hiteles kocsim és nem is volt ) de ha lett volna is és tudom ,hogy elviszi a bank akkor úgy szétgyilkolnám ,hogy azt nem tenné zsebre az a szegény autó :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. febr. 1. 22:28
5/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy a bankos autó mindenképpen szar. Azt legalább biztosan nem azért adják el, mert sok a km van összetört, hanem mert nincs lóvé. Ennek megfelelően lehet kis km-es jó autókat venni normális áron. A lízingesekről nem is beszélve.
6/8 anonim válasza:
Meglehet nézni az ilyen lizinges autók nagyját,szinte le van lakva,hiányzik belőle ez az,lehet hogy az olajhoz még homokot is szórtak.Elég sok gubanc lehet ezekkel.Ha simán használt kocsit veszel azokból töb jobb állapotút tudsz kifogni.
7/8 anonim válasza:
Szerinted a simán használt kocsik 80%-a nem innen kerül ki?
8/8 A kérdező kommentje:
Még csak nézegetek nem mindenképpen ilyet akarok venni:)
Olvastam ha olyan kárt csinálnak a kocsiba, akkor ráterhelik a tartozásra...Mondjuk ha motorba matatnak akk azt nem lehet észrevenni.
De igazából nem a bankkal szúrnak ki, hanem velünk vevőkkel...
2013. febr. 2. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!