Hol lehet bank által lefoglalt autót venni?
Egyik unokahúgom ezzel foglalkozik (Bank oldaláról), Ő azt mondta, hogy náluk nem éri meg egyesével értékesíteni a visszavett járműveket, hanem zárt pályázaton adják el autókereskedőknek azokat. Aztán Te megveszed majd a kereskedőtől, mint keveset futott, orvosfeleség hétvégi autóját. Visszatekerve. De ehhez a banknak már semmi köze, az Ő kezük tiszta.
Amúgy azt is mondta, hogy nem valami nagy biznisz, mert aki ilyen helyzetbe kerül, az előbb tud róla, mint a Bank, és amikor már látható, hogy a kocsit el fogják vinni, onnan az adósok semmit nem költenek rá. Még a kötelező szervizt sem. Mesélte, hogy volt olyan kocsi, ami úgy nézett ki belülről, mint egy hulladéklerakó. Szóval én inkább kerülném, bármennyire is rá vagyok kattanva a spórolásra. De Te tudod.
Szerintem nem rossz ötlet, nekem is onnan van 1 járgányom, az tény h az autókereskedők sokat megveszenk a "készletből".
Én a merkantil banknál vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!