Segédmotor jogsival megéri beruházni egy Yamaha dt 80-asra?
A blokk az méretben ugyanakkora mint az 50-es itt csak a hengert térfogatát növelték.Egy sima 50-es hengert ha jól tudom 70-sig lehet felfúrni(perselyfüggő).Tehát a 80-as nem nagyobb,és ránézésre csak akkor mondják meg hogy 80-as ha rá van írva.
Olyan szokott lenni hogy út szélén áll a kpm-nos azokat kell csak kerülni mert ott egyből futópadra tudják tenni.A lényeg hogy a 80-as nem nagy rizikó,ritka mikor ezzel csesztetik az embert,meg ha el is kapnak akkor megmondod hogy így vetted(igaz a bírságot akkor is fizeted ha adnak.)Ilyen kis gépeknél nem szoktak szórakozbni de ha 125össel mész rendszám nélkül akkor viszont egyből rád mennek.
Nyugodtan vehetsz 80-as DT-t, nekem is 80-as volt, most adtam el egy nagyobb moci vásárlása miatt. Nekem le volt maratva a hengerről hogy 80ccm-es, és egy 50-es biléta lett a helyére rakva, le lett fújva a blokk, a rendőr meg nem mondja hogy 80-as :)
Nekem egyszer sem volt problémám a rendőrökkel, nem piszkálnak érte :)
Csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!