Hogyan tudom kiszerelni az Opel G Astranal a torpedo (irattar) szarat (ketoldalt elhelyezkedo kar)? Cserelheto egyaltalan?
Figyelt kérdés
En megvettem a 2 kart, de olyan szilardan all a meglevo torott kar az torpedo ajtajan, mintha egybe lenne ontve. Kerlek titeke, aki tud javasolni otletet segitsen! Kerestem videot amely megmutatna, de egyet sem talaltam. ELORE IS KOSZONOM A SEGITSEGETEKET!!!2013. febr. 1. 17:07
1/7 anonim válasza:
Mi az a torpedó ajtó? A kesztyűtartó ajtajára gondolsz? Ha igen, azon nem cserélhető a két ajtóütköző kar csak ajtóval együtt.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolast! Ugy van bizony, kesztyutarto lenne... Mifelenk torpedo, irattarkent hangoztatjak leginkabb. En megrendeltem azt a 2 bizonyos kart, s ma meg is kaptam. Miert aruljak kulon, ha nem cserelheto?
2013. febr. 1. 18:25
3/7 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy árulhatják külön, amikor gyárilag egybe van öntve az ajtóval! Tehetnél föl egy képet róla! Talán valamilyen utólagos javító készlet lehet?
4/7 A kérdező kommentje:
Kuldhetek rola kepet is, de itt egy odal ahonnan rendeltem [link] Ha megkaptam, s aruljak , akkor valahogy tenyleg kellene legyen mod a cserere. Ha gondolod, kuldok az enyemrol is kepet... De a kerdes azert erdekfeszito, mert annyira stabilan all a kar az ajtoban, mintha valoban egybe lenne ontve :-??
2013. febr. 1. 19:08
5/7 anonim válasza:
Van itt nálam egy angol, majd holnap szétkapom és megnézem, ha kell kalapáccsal :) Úgysem lehet használni semmire.
6/7 A kérdező kommentje:
Akartam kerdezni, hogy van opeled? Vagyis az igy vauxhall... Amugy epp most csereltem ki :)) Koszi az infot azert! A kepek segitsegevel rajottem, hogy ha cserelheto, akkor az igy mehet : [link] a kozepe tajekan lesz 2 kep. Az elso azt mutatja, hogy megemeled a kart a kesztyutartobol kifele mozditva, a masodik kep mutatja, hogy magad fele huzod azt a bizonyos kart, s kipattan :D Komolyan mondom , nem hittem el, elore szolok, erosen kell huzni, mert maskepp nem jon ki. Azt hittem, hogy megjobban eltorik, de nem. A kepeken nyilak mutatjak, hogy merre kell huzni... minden jot, s azert en koszonom!
2013. febr. 1. 20:14
7/7 anonim válasza:
Tényleg kijött! Nem voltam rest és kimentem kipróbáltam! Mindig tanul az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!