Passat PD TDI '01 csendesítés lehetséges valahogy?
Figyelt kérdés
Elment ma két 25 körüli nő a kocsim előtt. A párbeszédjük annyi volt, hogy:
-csaj1 Fúú de beteg hangja van ennek
-csaj2 Ja blááá
Majdnem elsüllyedtem szégyenemben! Ráadásul ez egy menő kávézónál történt meg!
Mivel lehetne kicsit lecsendesíteni a motort, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő? Azért gond csak nekem, mert errefelé nagyon sokan ismernek engem! És nem szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe kerülni!
Szóval mi lenne a megoldás?
2013. febr. 1. 11:30
11/15 anonim válasza:
Muhaha. Most bevallottad, hogy egy VW mocsok drága. Innentől kezdve inkább vettem 2008-as szar francia Lagunát, mint ugyanannyiért egy dupla km-t futott lehajtott 2005-ös Passatot. Láss csodát, nincs vele gondom.
12/15 anonim válasza:
Birom ezeket a francia autósokat, hogy bármiről van szó, mindig ott támadják a többi autót, ahol csak tudják,és az úgy is kell legyen, ahogy ők mondják. De ha valaki azt mondja, hogy jobb a német autó, akkor máris háború törik ki.
13/15 anonim válasza:
A francia autósok sosem mondják, hogy az ő autójuk jobb. Azt mondják, hogy alig rosszabb, vagy mint én is szoktam: azonos összegért annyival jobb állapotot kapsz, hogy nem éri meg a német. Jelen esetben viszont tényleg sokkal csendesebb egy francia, szóval ezen kritérium szerint valóban jobb.
14/15 anonim válasza:
2004 es diesel lagunát kapsz 800 000 ér
2004 es passatot kapsz 1 400 000 ér
Mit gondolsz miért tartja a passat az árát?
A nyamvadék lagunád miért ilyen olcsó?
Mielőtt azt hinnéd, hogy feltaláltad a tyúkszarba az ütőeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!