Passat PD TDI '01 csendesítés lehetséges valahogy?
Figyelt kérdés
Elment ma két 25 körüli nő a kocsim előtt. A párbeszédjük annyi volt, hogy:
-csaj1 Fúú de beteg hangja van ennek
-csaj2 Ja blááá
Majdnem elsüllyedtem szégyenemben! Ráadásul ez egy menő kávézónál történt meg!
Mivel lehetne kicsit lecsendesíteni a motort, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő? Azért gond csak nekem, mert errefelé nagyon sokan ismernek engem! És nem szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe kerülni!
Muhaha. Most bevallottad, hogy egy VW mocsok drága. Innentől kezdve inkább vettem 2008-as szar francia Lagunát, mint ugyanannyiért egy dupla km-t futott lehajtott 2005-ös Passatot. Láss csodát, nincs vele gondom.
2013. febr. 2. 12:17
12/15 anonim válasza:
Birom ezeket a francia autósokat, hogy bármiről van szó, mindig ott támadják a többi autót, ahol csak tudják,és az úgy is kell legyen, ahogy ők mondják. De ha valaki azt mondja, hogy jobb a német autó, akkor máris háború törik ki.
2013. febr. 2. 12:37
13/15 anonim válasza:
A francia autósok sosem mondják, hogy az ő autójuk jobb. Azt mondják, hogy alig rosszabb, vagy mint én is szoktam: azonos összegért annyival jobb állapotot kapsz, hogy nem éri meg a német. Jelen esetben viszont tényleg sokkal csendesebb egy francia, szóval ezen kritérium szerint valóban jobb.
2013. febr. 2. 15:04
14/15 anonim válasza:
2004 es diesel lagunát kapsz 800 000 ér
2004 es passatot kapsz 1 400 000 ér
Mit gondolsz miért tartja a passat az árát?
A nyamvadék lagunád miért ilyen olcsó?
Mielőtt azt hinnéd, hogy feltaláltad a tyúkszarba az ütőeret...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.