Passat PD TDI '01 csendesítés lehetséges valahogy?
Elment ma két 25 körüli nő a kocsim előtt. A párbeszédjük annyi volt, hogy:
-csaj1 Fúú de beteg hangja van ennek
-csaj2 Ja blááá
Majdnem elsüllyedtem szégyenemben! Ráadásul ez egy menő kávézónál történt meg!
Mivel lehetne kicsit lecsendesíteni a motort, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő? Azért gond csak nekem, mert errefelé nagyon sokan ismernek engem! És nem szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe kerülni!
Szóval mi lenne a megoldás?
Bizony, nagy gond, ha az ember autója nem eléggé menő. Javaslom, hogy add el, az árából vegyél egy kellően szakadt, de még épp használható benzines E39-es BMW-t, aggass rá szárnyakat és "M5" feliratokat, aztán rögtön a tiéd lesz a legmenőbb autó a környéken. Vagy ha ezt nem érzed elégnek, vehetsz valami drágább, igazi csajozós autót, de ahhoz több pénz kell.
Ha meg inkább megtartanád a Passatot, akkor szokj hozzá, hogy a PD TDI szeret kerepelni. Érdemes ellenőrizni, hogy a motortéri műanyagok nem szabadultak-e el, mert 12 év alatt valószínűleg legalább egyszer találkoztak olyan szerelővel, aki úgy gondolta, nincs rájuk szükség, ezért nem tette őket rendesen a helyükre vagy kifelejtett valami rezgéscsillapító elemet. A motorháztető belső szigetelése is csodákra képes, ha ténylegesen megvan és nem libeg a helyén, ezzel felerősítve a hangot.
Ha még a kipufogó is jó (ha van benne flexicső, az szeret szétégni), akkor mást nem tudsz tenni.
Muhaha!
Így jár, aki fosvágent vesz!
Érdekes módon az én francia de szintén dízel sz@romra nem mondanak ilyet, mivel fele hangja van, mint egy fosvágen dízelnek.
Milyen egy szerencsétlen egy ember lehetsz te istenem. Ha nem lukas a kipufogód már pedig egy PDTDI nek gondolom nem lukas akkor sehogy,a dieselnek ilyen a hangja és ki nem szarja le a csajokat irigyek.
A fosvágenes okostojásnak meg csak annyit hogy 685 000 km el adtam el a b6 os PDTDI passatomat na? hoppá mi? Te kis suzuki betyár :D
Eddig fel sem tünt ????????
Ilyen hangja és kész ...mi a baj ezzel ?
Hallgass meg egy olyan autót amelyikbe a pudva alfa motort szerelték (külön hengerfejes ,hengerenként )
Akkor rájössz a tied még halk is :DDD
"A fosvágenes okostojásnak"
És most hova sz@rjak, hogy ennyivel adtad el? :D
Mire válaszoltál ezzel. Valahogy nem értem a hang meg a km futás közt az összefüggést.
4-es vagyok
Nem azt mondtam, hogy a francia hangos, hanem hogy nem szeretem a hangját, a PDTDI-nek meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!